Per aquest dies de confinament us oferim aquestes tres activitats per compartir amb tothom que tingui petits a casa.

 

FES LA TEVA REVISTA A CASA – Miguel Bustos

Reailtzada per Miguel Bustos, exalumne d’Esardi, que ens ofereix material per distreure els menuts de casa. Busqueu al link per poder-lo descarregar:

https://www.miguel-bustos.com/Make-your-own-mag

 

COTETS A CASA – Hernan en H

Pinta fases fretes, dites populars i expressions del Terreno amb les propostes d’Hernan en H, exalumne d’Esardi, que proposa divertir-se de manera molt casolana. La primera pàgina et pot servir per fer una carpeta per guardar les obres a dins!

Us adjuntem el pdf per poder-lo descarregar.

http://www.delterreno.cat/our-members/hernan-en-h/

Descarregueu-lo aquí

 

LA LIA COLORINS – Grup la Deriva

Colorins és un complement didàctic que van realitzar per treballar a les aules juntament amb els contes que durant el curs 2015-2016 la col·laboració entre l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta i el Grup la Deriva va servir per completar l’elaboració dels 4 primers contes: Amb la panxa ben plena, Panxampla, el bandoler de les Terres de l’Ebre i Quina temor! i la professora d’Esardi Sefa Villalbí van realitzar la il·lustració del conte “La Lia entra a la banda” i aquest Colorins. Us adjuntem el pdf per poder-lo descarregar. https://www.grupladeriva.com/a-l-escola-terres-de-l-ebre-1/el-material-did%C3%A0ctic/

Descarregueu-lo aquí

 

Per als menuts una mica més grandets… però amb moltes ganes de dibuixar i de fer servir la imaginació i de fer participar a tots els de casa:

VARIADET!_ Agustí Sousa

L’il·lustrador Agustí Sousa, exalumne d’Esardi, en ha prestat una sèrie de dibuixos seus per a poder anar fent un Variadet! de dibuix creatiu. Xiquets més grandets o tota la família al complet poden ficar-se mans a l’obra. Observar, mirar, participar, dibuixar… les tasques domèstiques com escurar o estendre roba… fer entre tots una convivència més atrevida i divertida. Tota una experiència! 

Descarregueu-lo aquí