+Esardi

+ESARDI neix amb la voluntat de promocionar, dinamitzar i desenvolupar activitats i iniciatives de caràcter artístic-culturals amb la ciutat i els ciutadans. Crear sinergies i activitats formatives a través de cursos, tallers, monogràfics…

+ESARDI vol ser un espai on gaudir de la creativitat, on poder educar una nova mirada, més creativa, amb opinió i criteri propi.

A +ESARDI compartirem diferents disciplines relacionades amb el disseny, l’art i la cultura per tal d’aprendre altres maneres de fer, de pensar, de crear i de treballar.

+ESARDI ofereix semestralment formació artística variada en diferents formats perquè pugueu gaudir de l’art i satisfer les vostres inquietuds artístiques.

Cursos Primer Semestre: Il·lustració i Mosaic amb vidre

Del 16/03 al 25/05 (ambdós inclosos) 

Monogràfic de dibuix i pintura

Alejandro Rodríguez González

Sessions a través de les quals s’aprendran tècniques pictòriques i de dibuix segons les necessitats i interessos expressius. A partir de l’elecció de la tècnica (llapis, carbonet, pintura a l’oli, pintura acrílica,…), l’alumne aprendrà a compondre dins el llenç, el dibuix i la utilització del color per aconseguir plasmar les seves inquietuds figuratives i/o abstractes. Taller adaptat a tots els nivells.

Dijous de 16h a 19h  

Preu Taller: 150€ (10 sessions / 3h per sessió)

Del 11/04 al 02/05 (ambdós inclosos) 

Iniciació al Tattoo

Javier Llopis Blasco

Apropament i primeres pràctiques de la tècnica del tattoo. En aquest curs es coneixeran eines, tintes i procediments així com diferents materials i estils. Aprendrem a muntar d’una estació de tatuatge per practicar sobre diferents superfícies per tal que els alumnes siguin conscients de la velocitat de la màquina i de la profunditat a la què convé tatuar. Acabarem plasmant el nostre disseny sobre pell sintètica i en cas que hi hagi voluntaris en pell real.

Dimarts de 16h a 19h 
Preu Taller: 60€ + 15€ material (4 sessions / 3h per sessió)


Del 19/04 al 17/05  (ambdós inclosos) 

Tècniques humides

Agustí Sousa Blanch

Taller dirigit a qui vulgui aprendre algunes tècniques humides per a dur a terme
els seus projectes. Aprendrem a utilitzar aquarel·les, guaix, acrílic i tinta per tal de realitzar tant esbossos com originals, a la vegada que prenem consciència del paper que juga la tècnica durant el procés creatiu. Aquest curs també servirà d’ampliació per aquells qui hagin realitzat prèviament el d’introducció a la il·lustració

Dimecres de 16h a 19h  

Preu Taller: 75€ (5 sessions / 3h per sessió)