+Esardi

+ESARDI neix amb la voluntat de promocionar, dinamitzar i desenvolupar activitats i iniciatives de caràcter artístic-culturals amb la ciutat i els ciutadans. Crear sinergies i activitats formatives a través de cursos, tallers, monogràfics…

+ESARDI vol ser un espai on gaudir de la creativitat, on poder educar una nova mirada, més creativa, amb opinió i criteri propi.

A +ESARDI compartirem diferents disciplines relacionades amb el disseny, l’art i la cultura per tal d’aprendre altres maneres de fer, de pensar, de crear i de treballar.

+ESARDI ofereix semestralment formació artística variada en diferents formats perquè pugueu gaudir de l’art i satisfer les vostres inquietuds artístiques.

Cursos Primer Semestre: Il·lustració i Mosaic amb vidre

Del 02/11 al 25/01 (ambdós inclosos)

Introducció a la il·lustració

Agustí Sousa Blanch

Primera aproximació al món de la il·lustració.

Aprendre a través d’exercicis curts a utilitzar el dibuix com a eina per representar
una idea o concepte, mitjançant l’observació i l’anàlisi i fent ús dels recursos propis
del llenguatge visual: composició, narrativa, color,etc. Exploració de diferents tècniques per poder dur a terme els nostres propis projectes.

Dimecres de 16h a 19h
Preu Taller: 150€ (10 sessions / 3h per sessió)


22 i 29 de Novembre / 13 i 20 de Desembre

Mosaic amb vidre: Creació d’un plat decoratiu

Núria Romeu Caudet

Presentem nou curs de +esardi, introducció a la tècnica de Mosaic amb vidre, de la mà de @nuriaromeu.art
Inscripcions obertes!

Nascuda a Tortosa, Núria Romeu és una artesana que es dedica a la vitralleria, la joieria i la il·lustració. Graduada en Arts i Disseny a l’Escola Massana, el seu treball consisteix en la creació d’il·lustracions i peces escultòriques utilitzant diferents medis, a més de la producció de peces per encàrrec, sovint joies i projectes de vitralleria.

Dimarts de 16h a 19h.

Preu Taller: 60€ (4 sessions/ 3h per sessió).